Werkzaamheden

De werkzaamheden van ons schildersbedrijf

Hier lichten we de werkzaamheden van ons schildersbedrijf kort toe. Wij staan u graag bij van het eerste (kleur)advies tot de finale afwerking en leveren u zo een echte totaalservice. Mocht u vragen over onze werkwijze hebben, kunt u ons vrijblijvend iets laten weten. Enkele afgeronde projecten vindt u alvast in ons fotoalbum.

Schilderen

Onze focus ligt voornamelijk op schilderen. Aangezien we het milieu een warm hart toedragen, is het voor ons vanzelfsprekend om zoveel mogelijk ecologische verven en materialen in te zetten.

Spuitwerk

Met een spuitmachine kunnen we grote oppervlakken zoals lambriseringen en plafonds snel van een egale verflaag voorzien. Als u een liefhebber van spack bent, kunnen we dat spuitpleister eveneens aanbrengen. Het spuitwerk is voordeliger dan traditioneel stucwerk, omdat het sneller droogt.

Behangen

Behangpapier kent vele toepassingen en is in talrijke uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan vliesbehang om oneffenheden te camoufleren of opvallend retrobehang. Wij nemen het volledige proces op ons, inclusief oud behang verwijderen en de ondergrond voorbereiden.

Stucwerk

Stucwerk is dé basis om uw woning of bedrijfsgebouw af te werken. Die basis moet goed zitten, anders is het lastiger en duurder om een net resultaat te verkrijgen. Door het stucwerk in eigen beheer te houden, hebben we controle over het proces. Dat komt de planning en de uiteindelijke afwerking alleen maar ten goede. Na afloop kunnen we het stucwerk overschilderen als u dat wenst, al is dat geenszins een verplichting.